lördag 7 februari 2009

En liten prins

Phu, Lillen var rätt matt igår och ville mest sitta i knät och mysa i soffan så det blev inget mer scrappande för mig. Idag har han mer feber men sitter i knät på maken så jag ska snabbpyssla lite innan en kompis kommer för att umgås, käka middag och se på melodifestival.

Kameran ja, som det ser ut just nu går det faktiskt att ta bilder utan att reporna syns på bilderna! Men maken säger att i solljus kommer det troligen inte fungera så överläggning pågår.

Här är min layout till Lilos bloggpartyutmaning. Blev väl inte helt nöjd med den men jag fick i alla fall äntligen testat att använda piprensare och det kommer jag garanterat göra fler gånger, det är lite coolt.
Layouten handlar om att jag faktiskt är allergisk mot alla som tjatar om sina små prinsar och prinsessor hela tiden (speciellt om de i skrift stavar prinsessa "princessa"...) men trots det slinker det in ett och annat "Lill-prinsen" när jag pratar med Lillen.



3 kommentarer:

Lilo sa...

Vad jättefint!!! =)Piprensare blir tufft och jag gillar hur du satt kronan på huvudet så där! Jättekul att du är med i min utmaning!

Anonym sa...

Kan bara hålla med om det där med prinsar och prinSessor... och likförbaskat har jag En Prinsessa här hemma, med rosa glitter, volanger, trollspö som vrålar "It's Magic!" (som jag INTE köpt, hon har fått det i present...) och som ibland får heta mammas lilla prinsessa...

Sanna F sa...

Urfin layout!!!!!!!!

Hoppas det ordnar sig med kameran!